Продавець Фудмебель: мебелі з нержавіючої сталі розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
Працюємо - уточнюйте наявність і ціни у воєнний час

Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения, поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.

+380 (63) 124-84-14
+380 (67) 732-60-06
+380 (63) 124-84-14
Foodmebel - мебелі з нержавіючої сталі
Кошик

Пароконвект Rational Combi Master CM 61

295 748 

  • В наявності
Пароконвект Rational Combi Master CM 61
Пароконвект Rational Combi Master CM 61В наявності
295 748 
+380 (63) 124-84-14
Віталій
  • +380 (67) 732-60-06
    Анна
  • +380 (63) 124-84-14
    вироби під замовлення
+380 (63) 124-84-14
Віталій
  • +380 (67) 732-60-06
    Анна
  • +380 (63) 124-84-14
    вироби під замовлення
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Професійний пароконвект RATIONAL Combi Master СМ 61 здатний замінити стандартне теплове обладнання (плиту з духовкою, смажену шафу, пекарню шафу) на компактній кухні ресторану, кафе, їдальні або магазину. Під час приготування різних страв одночасно не відбувається змішування запахів і смаків, і водночас продукти зберігають усі корисні властивості: вітаміни та мікроелементи. Може запікати, смажити, готувати на грилі, на парі, тушкувати, бланшувати. Оптимальна конструкція дасть змогу максимально використовувати простір невеликого приміщення.

Широкий діапазон створюваних і автоматично підтримуваних параметрів повітря в робочій камері дає змогу приготувати страви найширшого асортименту. Приготування продуктів відбувається за допомогою конвекції гарячого повітря, регульованої на розсуд, свіжої пари, що подається під тиском, або в умовах пароконвекції — поєднання гарячого повітря та свіжої пари. Водночас можна за бажанням використовувати або тільки пару, або тільки гаряче повітря, або обидві частини приготування послідовно або одночасно.

Купити підставку під пароконвектом або конвекційну піч можна тут!

Деталі пароконвектомата RATIONAL Combi Master СМ 61 виготовлені з неіржавкої сталі та корозійностійких матеріалів.Стільні двері робочої камери пароконвекторату RATIONAL Combi Master CM61 і галогенна підсвітка дає змогу контролювати процес приготування страви. Подвійне скління сприяє мінімальним втратам тепла з робочої камери, температура зовнішнього скла дверцят нагрівається максимум до 70 °C за температури робочої камери 270 °C.

Робоча камера пароконвестомату без стиків, із заокругленими кутами, для спрощення очищення, обладнана запобіжним пристроєм на випадок скупчення рідини.

Дверна ручка з функцією легкого відчинення та функцією автоматичного зачинення дверцят.

Встановлення режимів здійснюється за допомогою поворотного перемикача. На панелі керування є 3 перемикачі: режим роботи 5 режимів, регулятор температури робочої камери, індикатор часу.

Технічні характеристики Пароконвектомату RATIONAL Combi Master СМ 61:

Тип пароутворення: бойлер
Місткість: 6 x 1/1 GN.
Максимальна висота завантаження на висоті 1,60 м.
Габарити 847х757х771 мм.
Загальна споживана потужність: 10 кВт.
Напруга: 380 В.
Електромеханічне керування.
Температурний зонд вимірює температуру всередині продукту.
Вбудований ручний душ
Виробництво: Німеччина


Гарантія 1 рік.

Доставка  будь-яке місто України!

У пароконвектомат RATIONAL Combi Master СМ 61 закладені 5 робочих режимів:

Робочий режим «гаряче повітря» (t = 30-300 °C) — ідеально підходить для смаження, гриля, запікання або випікання.
Робочий режим «приготування на парі» (t = 100 °C) — ідеально підходить для бланшування, варіння, приготування на парі, варіння на повільному вогні, не доводячи до кипіння.
Завдяки комбінації пари та гарячого повітря (t = 30-300 °C) запобігає висиханню їжі, мінімізується втрата ваги вихідного продукту та забезпечується рівномірне підрум'янення. За допомогою цього режиму можна приготувати печеню, рулети, запечені овочі, картопляну запіканку, різні типи омлетів тощо.
Низькотемпературна пара (t = 30-99С) — приготування в щадному режимі за максимального насичення пари та температури нижче 100 °C можна приготувати вишукані страви як крем, карамель, овочеві суфле, рибу.
Регенерація Finishing (t = 30-300 °C) — дає змогу скасувати потребу тривалого збереження страв у гарячому стані. Недовго до подавання на стіл страви розігріваються в режимі Finishing до потрібної температури.


Пароконвект Rational Combi Master CM 61 купити
у Києві з доставкою в будь-яке місто та селище України: Харків, Одеса, Дніпр, Запоріжжя, Львів, Черкаси, Миколаяв, Херсон, Вінниця, Житомир, Івано-Франковськ, Кіровоград, Луцк, Полтава, Рівно, Суми, Тернополя, Ужголь, Хмельницький, Чорняк, Чернігов, Мариуполь, Луганськ.

 

Характеристики
Основні
Номінальна споживана потужність10 кВт
Тип управлінняМеханічне
ВиробникRational
Номінальна напруга380 В
Вид обладнанняПароконвектомат
Тип пароутворенняБойлерний
Сфера использованияHoReCa, Fast-food
Країна виробникНімеччина
Гарантійний термін12 міс
Джерело живленняЕлектрика
Інформація для замовлення
  • Ціна: 295 748 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner