Стелаж кондитерський шпилька односекційний для дек 600х400 мм з харчової неіржавкої сталі для кафе, ресторану, пекарні, кондитерської, їдальні. Стелаж пекарський із неіржавкої сталі на колесах для зберігання дек використовується біля печі, пароконвектомату або конвекційної печі.
Стеллаж шпилька пересувний має чотири колеса поворотних зі зносостійкого матеріалу, два з яких із гальмівною системою.
Відстань між напрямними 85 мм.
Кондитерський лист 600х400 мм лягає на напрямні довжиною.
Кількість рівнів — 14.
На замовлення ми можемо зробити будь-яку кількість рівнів у стелажі (10,12, 14, 16, 18, 20).
Габарити візка кондитерської шпильки (ДхШхВ): 670х470х1680 мм
Стелаж кондитерський шпилька слугує для зберігання гастроємкостей і кондитерських дек. Візок кондитерський використовується під час розтягування виробів із тіста, а також для тимчасового зберігання готової продукції. Шпилька промислова для пекарні на 14 рівнів виробляється у двох базових варіантах — з однією секцією й двома (в однієї секції 14 рівнів).
Доставка по Україні!
Виробнича компанія Фудмебель (FOODMEBEL.СOM.UA) — виготовлення стандартних та індивідуальних меблів із неіржавкої сталі для підприємств громадського харчування та торгівлі, а також постачання та обслуговування теплового і холодильного обладнання в Україні.
Власне виробництво стелажів із неіржавкої сталі для кафе, ресторанів, магазинів
Швидкі терміни виготовлення стелажів неіржавких промислових
Виготовлення стелажів нестандартних форм і розмірів за вашими ескізами
Є сертифікат відповідності
Вигідні ціни, додаткові знижки постійним клієнтам
Працюємо з юридичними та з фізичними особами
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Фудмебель |
Країна виробник | Україна |
Користувальницькі характеристики | |
Кількість рівнів | 14 |
Стелаж для чого? | листи пекарські 600х400 мм |
Тип стелажа кондитерського | Пересувний, на колесах |
- Ціна: 7 680 ₴