Посудомийні машини професійні
Професійні посудомийні машини для кафе, ресторану, їдальні, піцерії або кав'ярні - це не розкіш, а необхідність: дотримання санітарних норм, ідеально чистий посуд задоволеним клієнтам, економія води, хімічна безпека, продуктивність і швидкість. Від побутової професійна посудомийна машина відрізняється більшою потужністю, великим об'ємом бака, що, відповідно, зменшує тривалість циклу миття. Купити професійну посудомийну машину необхідно у закладах громадського харчування, де мити велику кількість посуду припадати не рідше ніж п'ять разів на день.
Посудомийки промислові по способу завантаження, принципом роботи і продуктивності розрізняють наступні типи посудомийних машин: фронтальні; купольні; тунельні.
Фронтальні посудомийні машини – оптимальне рішення для невеликих ресторанів, кафе, барів, де важливими критеріями є постійне якість роботи машини, компактність, зручність експлуатації і енергоекономного. Також називають стаканомойки - невеликі машини для келихів і склянкою - недороге рішення для барів і пивних.
Купольні посудомийні машини відрізняються великою продуктивністю, високою якістю миття столового посуду, а також підносів і гастроємкостей - оптимальний варіант для їдалень і ресторанів.
Тунельні або конвеєрні посудомийні машини завдяки тунельної організації руху касет здатні забезпечувати інтенсивний потік посуду. Такі професійні посудомийні машини підійдуть для великих ресторанів, їдалень, харчових комбінатів.
Мы предлагаем посудомоечные машины только от проверенных производителей Krupps, OZTI, Silanos, Apach, а также сразу предлагаем умягчители воды для долгой работы машины, столы с зацепом посудомоечные, столы для грязной и чистой посуды, стеллажи для посуды и дополнительные корзины.Как правильно выбрать посудомоечную машину для кафе, ресторана столовой?
Основные параметры для выбора посудомойки профессиональной:
1) производительность посудомойки;
2) свободная площадь для размещения моечного отделения;
3) максимальный размер посуды/инвентаря который моется;
4) остальные параметры: наличие дозаторов, расход, материалы, прочее.
Производительность является основным критерием подбора посудомоечного оборудования - количество посуды и приборов, подлежащих мойке в течении дня.
Количество посуды и приборов (P) определяется по формуле:
P = n1 * N + n2 * N,
где n1 – норма посуды на одного посетителя;
n2 - норма приборов на одного посетителя;
N – количество посетителей в течении дня.
Затем обратите внимание на размеры, чтоб можно было внести посудомойку в двери и удобно установить в конкретном помещении с учетом дополнительного оборудования. Не забудьте принять во внимание размер посуды, чтобы после подключения все вместилось в моющую камеру.
Всегда поможем подобрать и купить профессиональную посудомоечную машину и сопутствующие товары. Фудмебель ― комплексное оснащение объектов общественного питания!